Cleopatra Slot Machine

Ingyenes Cleopatra Slot Machine játékgépes játék !!
Ha elfogyott a kredited, töltsd újra az oldalt, újraindul a játék Max kreditel !!
Ez egy ingyenes verziója a Kleopátra 2 nyerőgép játéknak, egyik legnépszerűbb kaszinós játék amely letöltés nélkül és regisztráció nélkül játsszhato !!

Ingyenesen játszható játékok online !
Cleopatra Slot Machine 2 a folytatást a rendkívül népszerű Kleopátra Slot jateknak, amely először került előtérbe szárazföldi kaszinókban szerte a világon. A Cleopatra 2 slot gépen benne a saját jogát is bizonyítottan körében népszerű a játékosok körében, és IGT leányvállalat WagerWorks, hoztak Cleopatra 2 életre azokat az online kaszinók, amelyek hasznosítani WagerWorks szoftver.

Cleopatra 2 továbbra is a lenyűgöző egyiptomi téma az első Kleopátra Slot de véleményünk szerint, Cleopatra 2 funkciók továbbfejlesztett grafika, a hanghatások és a zene, valamint a sokkal jobb bónusz kör.

A Cleopatra 2 slot gép egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas online slot, amely közvetlenül a kikötő szárazföldi pénznyerő automata az azonos nevet. Tartása az egyiptomi téma az eredeti Kleopátra Slot, Cleopatra 2, mint az eredeti is ábrázolja Szfinx, mint a scatter szimbólum. Hasonlóképpen, a vad szimbólum még Cleopatra, de sokkal kellemesebb a szemnek verzió.

A bónusz kör a Cleopatra 2 lényegesen különbözik a bónusz kör a Kleopátra, egyszer három vagy több scatters (Szfinx) sújtja a bónusz kör elindul. Mielőtt a bónusz kör kezdődik, akkor ki kell választani egyet a három doboz kínál. A tartalom a kiválasztott doboz így ábrázoló számú ingyenes pörgetést nyertél.

Az utolsó néhány forog a bónusz kör a Cleopatra 2 mikor lesz igazán érdekes, és bár a játékosok a rés lehet elérni bank mellszobor nyer, az utolsó néhány forog játszódott le, amelynek a szívfájdító szorzót x8 vagy X9, ha Kleopátra a Persze mosolyogni a kedvezően.

Ha egyiptomi témájú slot a dolog, és tetszik, amit látsz, ha játszik Cleopatra 2, akkor nézd meg a fáraók Fortune Slot, egy másik nagy nyerőgép által kifejlesztett IGT

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kis játék, az ilyen online nyerőgépes játékok a kedvenceim! Az első részével hol lehet játszani? Sok oldaon kerstem már. Egyébként rengeteg ingyenes, izgalmas online nyerőgép van a neten, a kedvenceim ezen az oldalon vannak: http://freeslots77.com/hu/
    Sok szerencsét hozzájuk! :)

    VálaszTörlés
  2. Claim your 110 FREE REAL MONEY SPINS over at PrimeSlots.
    No credit card required.

    VálaszTörlés